Machinepark

Libbenga Staalbouw heeft de nieuwste apparatuur in haar machinepark:

V550-7

De V550-7 is een Pons-Boor-Knipsysteem voorzien van 15 meter aanvoer- en 10 meter afvoerbaan. Het ponssysteem is uitgerust met een carrousel-gereedschapswisselaar voor 7 ponsen met bijbehorende ondermatrijzen. Daarnaast heeft de boorunit ruimte voor 4 stuks hardmetalen boren/draadsnijgereedschappen. De machine beschikt over een numerator om alle onderdelen te voorzien van ordernummer, posnummer en fasenummer wat naadloos aansluit op ons CE-keurmerk en full traceability mogelijk maakt.

V630/VB1050

De V630/VB1050 is een Zaag-Boor combinatie voorzien van een 25 meter aanvoerbaan met dwars transport en een 20 meter afvoerbaan tevens voorzien  van dwars transport. De V630 boormachine heeft drie onafhankelijk werkende boorkoppen. De machine is in staat om zowel het lijf als beide flenzen tegelijkertijd te boren, waardoor arbeidsuren en bedrijfskosten sterk worden teruggedrongen. Elke boorkop heeft zijn eigen automatische gereedschapswisselaar met vijf gereedschappen geschikt voor HSS-boren, hardmetaalboren, draadtappen, verzinken, lay-out markeren en centerpunt markeren. De VB1050 is een horizontale verstek bandzaag machine inclusief getrapte rollenbanen. Het geheel is uitgerust met een computer bediengs systeem inclusief VACAM Machine Edition, VACAM Office Edition, VACAD editor software module en Layout markeer software module.

Speedtec 505SP

De Lincoln Speedtec 505SP MIG/MAG lasmachines zijn optimaal voor industriële lasprocessen. Het puls MIG proces is ontwikkeld voor een laag spatgedrag en een lage hitte inbreng. Uitgerust met de meest recente inverter technologie wordt het lasproces volledig en precies gecontroleerd. Job controle-daarbij zijn tevens de instellingen van de machine vast te zetten en te beveiligen tegen onjuist gebruik. Continue controle van de draadaanvoer snelheid en het voltage. Daarmee is de lasmachine sneller dan alle andere conventionele analoge stroombronnen.

Telescoop Hoogwerkers S-65

Deze Genie Telescoop hoogwerkers (Diesel 4×4 aandrijving) hebben een werkhoogte van 21,6 meter en een zijdelings bereik van 17,1 meter. De 4-wielaandrijving garandeert een hoge terreinvaardigheid. De telescoop hoogwerkers zijn voorzien van stroom (230v) in de werkbak.